Reparation af buler: Fjern små buler på bilen med en buleudretning

Fjern de små buler på bilen i dag ved at kontakte Team DentBusters A/S. Vi har stor erfaring med udretning af små buler, og vi klarer derfor nemt og hurtigt en reparation af buler på din bil.

Som privatkunde er du altid velkommen til at komme fordi vores værksted i Vejen, hvis du skal have foretaget en buleudretning. Som erhvervskunde har du dog den fordel, at vi tilbyder en mobil service, hvor du kan få foretaget en reparation af dine buler i både Esbjerg, Kolding og Odense – ja, faktisk i hele Jylland og på Fyn.

Vi servicerer en stor procentdel af det buleramte danske marked med en enestående buleservice på kryds og tværs af landet. Ved brug af TDBs unikke system til buleudretning og reparation af buler, er vores professionelle team af medarbejdere i stand til at udbedre 95 % af alle små buler. Skal vi også hjælpe dig med at fjerne dine små buler på bilen? Tøv ikke - fjern små buler på bilen hos os hurtigt og effektivt.

International virksomhed som klarer udretning af små buler verden over

Vores håndværk med buleudretning er meget udbredt på bilfabrikker verden over, som anvender vores bulesystem på biler, der har pådraget sig buler under montagen ved samlebåndet.

Team DentBusters A/S er en international virksomhed, der udfører store opgaver i forbindelse med udretning af buler. Det kan f.eks. være haglskader samt større skader og reparation af buler efter f.eks. snenedfald. Vi udfører reparation af buler og udretning af små buler i bl.a.

  • Danmark
  • Tyskland
  • Frankrig
  • Østrig
  • Polen
  • Tjekkiet
  • USA
  • Australien​

Derudover samarbejder vi med både danske og internationale forsikringsselskaber, og derfor kan vi også hjælpe dig med at håndtere din forsikring, når du skal have fjernet små buler på bilen.

Bestil tid til udretning af små buler eller få et tilbud på buleudretning - fjern små buler på bilen effektivt og hurtigt

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med udretning af buler, eller kunne du tænke dig at bestille en tid til at få udført en større buleudretning eller er du interesseret i udretning af små båler? Så er du velkommen til at kontakte os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med en reparation af buler, og vi har alt det nødvendige værktøj. Du må meget gerne sende et par billeder af den bule, der skal repareres - se hvordan du gør her.

Slip for buler - fjern små buler på bilen nu

​Ring til os på telefon 75 58 63 16 eller skriv til os på e-mail info@dentbusters.dk og hør mere om en eventuel udretning af bule på din bil.  

Vi ser frem til at hjælpe dig med at fjerne de små buler på bilen, så tøv endelig ikke med at kontakte os. Bestil din tid til udretning af små buler og fjern små buler på bilen i dag!

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Skriv til os her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Upload billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firmainformation​

​Team DentBusters A/S

CVR: ​26686962

Find os

Holmsmindevej 4, 6600 Vejen​

Google Maps