Reparation af buler og buleudretning på din bil

Hos Team DentBusters tilbyder vi reparation af buler på bilen samt udretning af bule på din bil. Er du privatkunde og skal have repareret buler i bilen, er du altid velkommen på vores værksted i Vejen. Er du dog erhvervskunde, tilbyder vi reparation af buler og udretning af buler i blandt andet Esbjerg, Kolding og Odense, samt faktisk hele Jylland og Fyn.

Vi er et mobilt servicefirma, der dækker både Fyn og Jylland, med et stort renomme. Vi servicerer en stor procentdel af det buleramte danske marked med enestående buleservice på kryds og tværs af landet. Ved brug af TDBs unikke system til buleudretning og reparation af buler, er vores professionelle team af bulemænd i stand til at udbedre 95 % af alle små buler.

Udbredt bulehåndværk verden over

Vores bulehåndværk er blandt andet meget udbredt på bilfabrikker verden over, der anvender vores bulesystem på biler, der har pådraget sig buler under montagen ved samlebåndet.

International bulevirksomhed tilbyder reparation af buler og professionel buleudretning

Team DentBusters A/S er en international bulevirksomhed, der udfører store buleudretningsopgaver såsom haglskader samt større skader og reparation af buler efter f.eks. snenedfald i eksempelvis:

  • Danmark
  • Tyskland
  • Frankrig
  • Østrig
  • Polen
  • Tjekkiet
  • USA
  • Australien

Vi samarbejder med både danske og internationale forsikringsselskaber ved din udretning af bule.

Kontakt os for professionel udretning af bule og reparation af buler

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, eller har du en bule i bilen, der skal udrettes, er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med buleudretning og reparation af buler og vi har alt det nødvendige værktøj. 

Ring til os på telefon 75 58 63 16 eller skriv til os på e-mail info@dentbusters.dk

og hør mere om udretning af bule på din bil.​ Vi glæder os til at hjælpe dig med din buleudretning så tøv endelig ikke med at kontakte os. Få styr på din udretning af bule i dag!

Du kan også sende os et par billeder af den bule der skal repareres - se hvordan du gør her.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Skriv til os her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Upload billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firmainformation​

​Team DentBusters A/S

CVR: ​26686962

Find os

Holmsmindevej 4, 6600 Vejen​

Google Maps