Vi klarer opretning af bilkabuler og andre buler i bilen for dig 

Er der kommet et par bilkabuler i din bil? Så kan vi hjælpe dig med at få dem rettet op!

Hos Team DentBusters A/S i Vejen har vi mange års erfaring med reparation af bilkabuler, som man typisk får på parkeringspladsen, når bilisterne ved siden af kommer til at smække deres bildør op i siden på din bil.

Vi klarer nemt og hurtigt opretning af bilkabuler og andre typer buler i din bil. Vores værksted ligger i Vejen, og derfor hjælper vi mange kunder fra bl.a. Kolding, Esbjerg og omegn. Vi samarbejder desuden med både danske og internationale forsikringsselskaber i forbindelse med reparation af bilkabuler. Det betyder, at vi derfor også kan hjælpe dig med at håndtere din forsikring i forbindelse med skaden.

Som erhvervskunde hos os tilbyder vi også en mobil service, hvor du kan få oprettet dine buler i bilen i hele Jylland og på Fyn.

Få klaret en reparation af bilkabuler på kun 45 minutter - professionel opretning af bilkabuler

Hos Team DentBusters A/S har vi en helt speciel teknik til reparation af bilkabuler. Det er en teknik, som både vil spare dig tid og penge ift. de mere traditionelle former for opretning af buler i bilen. 

Vi kan lave en opretning af dine bilkabuler på mellem 45 minutter og fire timer - og det er vel at mærke uden at afmontere bilens interiør m.m.

Vigtigst af alt, så vil dit køretøj stadig være i den samme kvalitet, som det var, før du fik buler.​

Kontakt os og få et tilbud på reparation af bilkabuler eller andre buler i bilen

Kunne du tænke dig en opretning af bilkabuler eller andre buler i din bil? Så kontakt os gerne og send et billede af den eller de buler i bilen, som du ønsker at få repareret. Du kan se, hvordan du gør her. Vi står klar til at hjælpe dig, og vi udarbejder gerne en god pris på din opgave.

Kontakt os gerne på telefon 75 58 63 16, eller skriv en e-mail til info@dentbusters.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig med din reparation af bilkabuler og opretning af bilkabuler.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Skriv til os her og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Upload billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firmainformation​

​Team DentBusters A/S

CVR: ​26686962

Find os

Holmsmindevej 4, 6600 Vejen​

Google Maps