Bilka-buler oprettes hurtigt og billigt

Har du fået en Bilka-bule i bilen? Så kan vi hjælpe dig!

​Hos Team Dentbusters A/S i Vejen har vi mange års erfaring med reparation af bilka-buler, som man typisk får på parkeringspladsen, når bilisterne ved siden af dig kommer til at smække deres bildør op i siden på din bil.

Vi opretter Bilka-buler og andre typer buler i din bil i blandt andet Kolding, Esbjerg og omegn. Vi samarbejder desuden med både danske og internationale forsikringsselskaber i forbindelse med buler i bilen - vi kan derfor også hjælpe dig med at håndtere din forsikring i forbindelse med skaden.

Få oprettet dine buler i bilen på kun 45 minutter

Heldigvis har vi en helt speciel teknik til reparation af buler, som både vil spare dig tid og penge i forhold til de mere traditionelle former for buleopretning. Vi kan lave dine buler i bilen på mellem 45 minutter og fire timer, og det er vel og mærke uden at afmontere bilens interiør m.m.

Vigtigst af alt, så vil dit køretøj stadig være i den samme kvalitet, som det var, før du fik en bule i din bil.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på reparation af Bilka-buler

Har du fået en Bilka-bule eller andre uheldige buler på bilen, du gerne vil have rettet op, er du altid meget velkommen til at kontakte os for en pris på din opgave. 

Du kan med fordel ringe til os på telefon 75 58 63 16, men du kan også skrive til vores e-mail info@dentbusters.dk.

Har du en bule i bilen, som du ønsker et uforpligtende tilbud på at få repareret, må du meget gerne sende et billede af bulerne i bilen. Se hvordan du gør her. Vi er beliggende i Vejen, mellem Kolding og Esbjerg og hjælper naturligvis enhver bilist der har været så uheldig at få buler i bilen.

Skriv til os for et uforpligtende tilbud​

Navn *
 
Telefon *
 
E-mail *
 
Besked *
 
Upload billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt
 

Firmainformation​

​Team Dentbusters A/S

CVR: ​26686962

Find os

Holmsmindevej 4, 6600 Vejen​

Google Maps